Bài ôn tập môn Tiếng Anh Lớp 6 (Có đáp án)

1. Watching TV is both cheap ... convenient.

            A. and                         B. but                          C. also                         D. too 

2. Would you love ... the garden for me?

            A. water                      B. to water                  C. watering                 D. watered

3. Which word whose underlined part pronounced differently from the others?

            A. what                       B. which                      C. who                        D. where

4. My sister is better at singing ... I am.

            A. as                            B. the                          C. so                            D. than

5. I don’t have ... time to relax after work.

            A. some                       B. a                              C. any                          D. an

6. Find ONE word that is different from the rest.

            A. dance                      B. drive                       C. would                     D. read

7. We ... playing a game of chess.

            A. are                          B. be                            C. is                             D. am

8. My friends are waiting for me ... 8.00 am to 8.15 am.

            A. between                  B. at                            C. in                            D. from

9. Are you as ... as your brother? 

            A. careful                    B. most careful            C. more careful           D. the most careful

10. Nam ... fishing with us tomorrow. He has bought a rod.

            A. is going to go         B. goes                        C. will go                    D. went

11. Which word whose underlined part pronounced differently from the others?

            A. enjoyed                  B. cleaned                   C. called                      D. needed 

12. Find ONE word that is different from the rest.

            A. more                       B. best                         C. worst                      D. healthiest

13. Jimmy should ... Vietnamese well before coming to Ha Noi.

            A. comes                     B. come                       C. to come                   D. coming

14. We ... back to school next week.

            A. go                           B. will go                    C. could go                  D. have gone

doc 3 trang Bảo Giang 29/03/2023 6660
Bạn đang xem tài liệu "Bài ôn tập môn Tiếng Anh Lớp 6 (Có đáp án)", để tải tài liệu gốc về máy hãy click vào nút Download ở trên.

Tóm tắt nội dung tài liệu: Bài ôn tập môn Tiếng Anh Lớp 6 (Có đáp án)

Bài ôn tập môn Tiếng Anh Lớp 6 (Có đáp án)
Name: .....................................	REVISION 
Mark: ....../10	Time: 45 minutes
Class: 6A... 
Excellent: .....
(8.0 -> 10)
Good: .....
(6.5 -> 7.9)
Fair: ....
(5.0 -> 6.4)
Poor: .....
(3.5 -> 4.9)
Terrible: .....
(0 -> 3.4)
1. Watching TV is both cheap ... convenient.
	A. and	B. but	C. also	D. too 
2. Would you love ... the garden for me?
	A. water	B. to water	C. watering	D. watered
3. Which word whose underlined part pronounced differently from the others?
	A. what	B. which	C. who	D. where
4. My sister is better at singing ... I am.
	A. as	B. the	C. so	D. than
5. I don’t have ... time to relax after work.
	A. some	B. a	C. any	D. an
6. Find ONE word that is different from the rest.
	A. dance	B. drive	C. would	D. read
7. We ... playing a game of chess.
	A. are	B. be	C. is	D. am
8. My friends are waiting for me ... 8.00 am to 8.15 am.
	A. between	B. at	C. in	D. from
9. Are you as ... as your brother? 
	A. careful	B. most careful	C. more...rt pronounced differently from the others?
	A. rulers	B. hats	C. pens	D. windows
33. Computer is useful ... English is useful. 
	A. because	B. although	C. but	D. and
34. Find ONE word that is different from the rest.
	A. play	s	B. coming	C. singing	D. sharing
35. This is ... honest boy because he never tells lies.
	A. an	B. a	C. some	D. Ø
36. I ... interested in watching TV at home
	A. am	B. is	C. are	D. be
37. ... drink do they like, fruit juice or tea?
	A. When	B. Which	C. What	D. Whose
38. Which word whose underlined part pronounced differently from the others?
	A. matches	B. performances	C. potatoes	D. remixes
39. The students ... bored after having a month off from school now.
	A. become	B. are becoming	C. have become	D. will become
40. ... they like this hotel, they cannot stay here.
	A. Although	B. And	C. Because	D. So
THE END
KEYS
(0,25 điểm/ 1 câu đúng)
1: A
2: B
3: C
4: D
5: C
6: C
7: A
8: D
9: A
10: A
11: D
12: A
13: B
14: B
15: A
16: B
17: D
18: A
19: C
20: D
21: C
22: B
23: A
24: C
25: B
26: C
27: A
28: D
29: A
30: D
31: B
32: B
33: D
34: A
35: B
36: A
37: B
38: C
39: B
40: A

File đính kèm:

  • docbai_on_tap_mon_tieng_anh_lop_6_co_dap_an.doc